Betaling og sikkerhetHvordan behandler vi din betaling og sikkerhet?

Din sikkerhet er det viktigste for oss når du legger inn en bestilling. Om du velger å betale direkte med kort gjennom vår betalingsleverandør Klarna, eller med Vipps, vil alltid din sikkerhet være vår høyeste prioritering. Alle betalinger blir gjort med kryptert teknologi slik at det ikke skal være noen fare for at utenforstående skal få tak i dine detaljer. Les mer under for mer informasjon om våre betalingsløsninger.

Betaling med kredittkort
Du kan betale med kort eller kontant hvis du henter varene dine hos oss i Trollheggveien 20 D på Tolvsrød. Vi har moderne kortterminal for å motta betalinger, og ingen av dine detaljer blir lagret hos oss. Dersom du velger å betale med kredittkort på våre nettsider, benytter vi oss av tjenesteleverandøren Klarna for å håndtere disse betalingene. Ingen av dine betalingsdetaljer lagres på våre tjenere, og all informasjon er kryptert for din absolutte sikkerhet.

Betaling med Vipps på din mobiltelefon
Du kan også betale med Vipps. Vipps er den ledende betalingsmetoden gjennom mobiltelefon i Norge og er helt trygt for deg som kunde. Alle detaljer blir kryptert med SSL teknologi, slik at ingen utenforstående kan få tak i dine betalingsdetaljer. Merk også at ingen av dine kortdetaljer lagres hos oss. Dersom du betaler med Vipps, trenger du din mobiltelefon i nærheten for å bekrefte betalingen.