Betingelser og personvernGenerelle betingelser ved kjøp hos mb-design.no

Det er trygt og enkelt å handle hos oss, og alle kunder skal bli fornøyd! Er det noe du lurer på eller ikke er fornøyd, så tar du kontakt med oss så finner vi en løsning.

Avtalen
Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Personvern
Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet.

Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter.

Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle personlige opplysninger må stemme overens (tlf. nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes.

Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes.

Les våre fullstendige personvernsvilkår.

Partene
Firmanavn: May Britts Hudpleie
Organisasjonsnr:  970 436 200 MVA.
Kontaktadresse: Trollheggveien 20 D, 3152 Tolvsrød
E-post: maybritt@mb-design.no

Telefon: 920 89 787

Kjøper er den person som foretar bestillingen.